Artikel

Opkøb af BrandFactory Danmark A/S.

12. august. 2020
Simone Astono

Damgaard-Jensen A/S køber den danske del af BrandFactory Group AB, BrandFactory Danmark A/S. Den nu sammenlagte virksomhed vil fra 10. august 2020 bestå af to af Danmarks største virksomheder inden for visuel kommunikation og branding med ca. 200 medarbejdere og en omsætning på knap 300 millioner kroner

Hvert brand fortsætter med egen platform

I første omgang fortsætter de to virksomheder som selvstændige enheder, og begge brands fortsætter. Enhederne er i dag omtrent lige store med ca. 100 medarbejdere hvert sted. Tilsammen skabes altså en spiller af dobbelt størrelse og en klar markedsleder i Danmark.

Kendt ansigt bliver ny CEO for koncernen

Oprustningen sker med BrandFactory Danmarks tidligere CEO, René Rafn Hansen ved roret, idét han tiltræder som CEO for Damgaard-Jensen pr. dags dato. Han erstatter således den nuværende CEO, Morten Gamborg, som fortsætter som medejer og en del af den samlede ledergruppe. Direktionen udgøres af René Rafn Hansen i fællesskab med Damgaard-Jensens nuværende CFO, Svend Hunnerup. Hos BrandFactory Danmark betyder det samtidig et farvel til den nuværende CEO, Maria Beck-Tange, som forlader virksomheden.

Styrket position og konkurrenceevne

René Rafn Hansen ser frem til det nye set-up, som han mener, er et stærkt træk for begge parter:

”De to virksomheder komplementerer hinanden på fortræffelig vis, og der er oplagte synergier, som gør den fusionerede virksomhed mere konkurrencedygtig. Med to stærke kulturer og de utroligt stærke kompetencer medarbejderne besidder, er ambitionen at skabe den ultimative markedsleder i Danmark. Vi får en større volumen og kan tilbyde vores kunder endnu mere i ét hus. Særdeles stærke faglige miljøer gør samtidig, at vi med den nye virksomhed rykker fra konkurrenterne og gør os til en attraktiv arbejdsplads for de dygtigste specialister. Kunderne vil komme til at nyde godt af fleksibiliteten og kapaciteten i den samlede produktionssetup, samt de mange eksperter, der kan rådgive og tilføre værdi i den samlede løsning.”

Kontakt for yderligere information:

René, rrh@dgj.dk, +45 4454 5411

CEO

René Rafn Hansen

Jeg brænder for, at vi leverer værdi til vores kunder. Når vi kombinerer vores unikke produktprogram med rådgivning, kreativitet og tilpassede løsninger, så indfrier vi ambitionen om at være en værdiskabende partner for din virksomhed.