Artikel

Stolt tradition

19. marts. 2019
Morten Gamborg

DGJ løser alle opgaver i forbindelse med udvikling, produktion, montage, færdiggørelse og effektiv leverance af visuelle dekorations-, skilte- og kommunikationsløsninger.

Vi er specialister i fysisk håndgribelige løsninger, der skaber fysiske elementer og rammer for virksomheder. Vi guider og tilpasser løsningerne for at skabe bedre resultater både i form af øget kommunikation- og dekorationsværdi, samt effektive leverancer og workflows hos vores kunder.

Vores mission er, at være specialisternes foretrukne samarbejdspartner og det naturlige valg til både små og store projektopgaver, der kræver hurtig leverance, høj kvalitet og kompetent håndtering.

Kravene til både kommunikations- og dekorationsværdi øges…

Kommunikationsværdien i en løsning afhænger af funktion og løsningens evne til at levere det ønskede budskab, eller skabe den rette stemning og fysiske ramme for en virksomheds målgruppe i en given situation. Vi har mere end 100 års erfaring med kundetilpassede grafiske løsninger, og ser frem til at guide dig og din virksomhed.

At skabe de rigtige kundeoplevelser og fysiske rum til præsentation og salg af produkter og serviceydelser er vigtigere end nogensinde. I mange brancher bruger kunderne mindre tid på det fysiske møde med produkter, leverandører og samarbejdspartnere. Dette har resulteret i, at kravet til showrooms, mødefaciliteter, messer, butikker og andre fysiske arenaer for kommercielle aktiviteter er større. Med andre ord er den visuelle dekoration, kommunikation og udsmyknings rolle i kommercielle kundeoplevelser blevet forretningskritisk. De fysiske oplevelsesrum skal i dag levere og fuldende de oplevelser og forventninger, der ofte er opbygget digitalt.

De fleste i den grafiske marketing- og kommunikationsindustri arbejder i dag med hovedfokus på visuel kommunikation på digitale platforme. Hos Damgaard-Jensen A/S er vi stolte af vores spidskompetence indenfor taktile grafiske løsninger og visuelle dekorationer af de oplevelsesrum, der danner den fysiske ramme for vores kunders forretning og succes.

  • Tlf.:
  • E-mail: