Case - Deko Style

Actionpacked kontorudsmykning hvor arbejdsglæden kan sejre

Det rammer dig lige så hurtigt som Ironman er på pletten, når der er fare på færde. Newyorker stemning. Hos iAdvice på Dusagervej har de fået de sejeste kontorlokaler med et tematiseret design og flotte væg- og glasdekorationer, hvor der er skruet helt op for storbyvibe og superheltefigurer.

Medarbejderne har fået et nyt stilfuldt domicil, som er en bevidst investering i god arbejdsmiljø og arbejdsglæde. Det sidste års coronatid har været plastret til med hjemmearbejde, men iAdvice har en klar ambition om at skabe en fantastisk arbejdsplads, som medarbejderne slet ikke vil hjem fra.

Sød symfoni og samarbejde

Sammen kan vi noget. Anja fra Deko Style pitchede ideer og tanker omkring et kontormiljø med base i superhelteverdenen. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre rent teknisk, så derfor justerede vi sammen oplægget, så det kunne udføres i virkeligheden.

Dialogbasseret brainstorm og rådgivning er vores springbræt, når vi dykker ned i vores kunders gode ideer. Vi kender selv, hvordan hjernen overdænger vores tankestrøm med geniale ideer, som til tider er svære at bringe til live. Det kræver træning og viden at finde frem til det bedste. Det kan vi.

De små nuancer i smuk samhørighed

Resultatet taler for sig selv. Med lysende specialkonstruerede skylinebygninger, foliedekoration og skiltning bliver der lagt op til et kontormiljø med vindermentalitet og attitude.

Små finurlige detaljer og fede effekter svøber sig omkring den velorkestret indretning Deko Style har stået for. Vi har haft vores dygtige montører på adressen i Aarhus for at sikre et finish som er knivskarpt og i tråd med det resultat kunden ønskede.