Case - Magasin

Ballet udstilling

”Alt det dansen kan”

Hvad er det lige præcis dansen kan? En fantastisk masse, hvis du spørger danserne på Den Kongelige Ballet. Det har Selina Meier og Aurélia Seillier gjort, og det blev til udstillingen ”Alt det dansen kan”, i Kong Hans salen i Magasin Kongens Nytorv fra d.12. maj til d. 9. juni 2018.

Udstillingen gør opmærksom på dansen, og hvordan den tilfører skønhed til verden, kan bringe livsglæde ind i din hverdag samt formidle vigtige budskaber vedrørende samfundet. Du kommer med på en fordybende rejse ind i balletdansernes arbejde, kunst og liv.

Ring eller mail til vores konsulent, Dennis Laustsen, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Kunden

Magasin

Et af Magasin du Nords største events er julen, hvor der bliver gjort specielt meget ud af udsmykningen, både på facaden og instore. Det har været en tradition siden åbningen af det store varehus på Kgs. Nytorv. 

Læs mere om Magasin du Nord her.

Sales Manager

Dennis Laustsen

Jeg brænder for at udfordre og udvikle printløsninger, som skaber værdi for mine kunder. Værdi i form af interne procesforbedringer og bedre visuelle oplevelser for deres medarbejdere og kunder. Jeg er klar til at give dig min uforpligtende sparring, ser frem til at høre fra dig…