Case - Magasin

Indretning af butiksvinduer

Blikfang skabt med fængende butiksvinduer, er altafgørende i kampen om at få kunderne ind i de fysiske butikker. Kunderne har højere forventninger til oplevelserne i butikkerne i dag, og det er derfor vigtigt at retailkæderne er fremme i skoene og først med de seneste trends og tendenser. 

I et tæt samarbejde, har vi udviklet forskellige elementer til udstillingen af produkter i butiksvinduerne, for at få det rette udtryk i sammenhæng med produkterne. 

Ring eller mail til vores konsulent, Dennis Laustsen, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Kunden

Magasin

Magasin du Nord har storcentre over hele landet, og har forretningerne fyldt op med anerkendte brands.  

Butiksvinduer er et afgørende parameter for at kunne trække kunderne ind i butikkerne. Vinduerne skal være inspirerende og hele tiden indeholde nyheder, samt den seneste mode. Magasin du Nord har derfor særligt fokus på at inspirerer kunderne allerede inden de kommer ind i butikken. 

Læs mere om Magasin du Nord her.

Sales Manager

Dennis Laustsen

Jeg brænder for at udfordre og udvikle printløsninger, som skaber værdi for mine kunder. Værdi i form af interne procesforbedringer og bedre visuelle oplevelser for deres medarbejdere og kunder. Jeg er klar til at give dig min uforpligtende sparring, ser frem til at høre fra dig…