Case - BØRNEHUSET MYREHØJEN

Kreative akustikplader

Børnehaven indsamlede data via SoundEar inden vi monterede akustikpladerne i de ønskede rum. Resultatet havde en stor mærkbar effekt.

Det gav dem et helt andet lydmiljø til gavn for både børn og medarbejder. En super løsning, som kombinerer flotte motiver med komfortabel lydisolering. Børnene elsker at nærstudere de dekorative akustikplader.

Hos Børnehuset Myrehøjen fik de: 

• Forbedret arbejdsmiljø både akustisk og visuelt.

• Reducerer risiko for stress og mindsker antallet af sygedage.

• Mulighed for anvendelse af lærings-understøttende motiver og dekoration.

• Kreativ anvendelse af VisioSound® løsninger på lofter, vægge, glaspartier, inventar og eksisterende møbler med stor effekt på rummets akustik.

 Rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov er altid vores ønske, når du skal vælge akustikløsninger. Du kan læse mere om vores akustikplader her. 

 

Akustikforbedring med kreativitet i centrum

Børnehuset Myrehøjen

Hos Børnehuset Myrehøjen i Skødstrup har de fået kreative VisioSound® akustikplader, som har givet en stor målbar effekt i efterklangen. 

“Vi oplevede en uhensigtsmæssig akustik i rummet med tydelig efterklang, hvor vores arbejdsmiljø jf. lyd var udfordret. I forhold til børnenes trivsel, udvikling og indlæring er det betydningsfuldt med et lydmiljø, hvori det er rart at være, og hvor hverken børn eller voksne påvirkes af generende støj. Børn skal bruge ekstra ressourcer på at opfatte hvad der siges, når der er dårlig akustik – ressourcer, der går fra at forstå og huske det der siges.”

Lars Nielsen
Pædagogisk leder
Børnehuset Myrhøjen, Skødstrup

 

 

Product Manager

Jørn Ole Døssing