Case - Presidents Institute

Presidents summit

TAK til President Institute for at vise os den Tillid at vælge os som deres samarbejdspartner, på grafisk dekoration og udsmykning til deres event Presidents Summit 2019. 

Her fik vi i fællesskab gennemgået venue med de udfordringer der var på stedet og vurderet og visualiseret med vores tanker for løsning.

Her er mange m2 lige fra gulv, men også med højt til loftet. Derfor faldt beslutningen på, at bruge eksisterende konstruktion fra loftet, til at montere printet VisioSound paneler, med motiver af tidligere speakere ”Wall Of Fame” for at skabe et mere intimt miljø men også for at reducere efterklangstiden pga. de hårde overflader. Disse blev også brugt til at stille på gulvet, med oversigter for dagens program.

Tak for at vi måtte være tilstede, i de rå og rustikke omgivelser som har en lang historie fra det gamle lokomotiv værksted, som på dagen også var omgivet af smukke biler fra Lamborghini Copenhagen “Italien Bulls” præsenteret ude som inde.

Presidents Summit 2019 – en inspiration og motiverende oplevelse.

Ring eller mail til vores produktspecialist,Peter Svane Rasmussen, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Kunden

President Institute

President Institute er en eksklusiv klub for ledere, hvor en del af deres mission er “all about personal and professional development.” 

PEOPLE. PASSION, PURPOSE.
We are passionate about bringing people together. 

President Summit er den største lederkonference i nordeuropa, med over 2000 ledere fra mere end 10 forskellige lande. 

Læs mere om President Institute her.

Key Account Manager

Peter Svane Rasmussen