Case - AB Catering

Togvogn til messestand

AB Catering afholder hvert andet år en stor messe, Cateringmesse Midt. 

Temaet var “Jordomrejse – på 1 dag”, hvor gæsterne på messen skulle ud på en rejse, og gå på oplevelse i kreative stande og madboder.
Gæsterne skulle vende hjem med inspiration og fornyet passion og madglæde.  

I samarbejde med vores udviklingsafdeling SolutionLAB, blev en togvogn bygget op i Re-Board, som indgang til messen. 

Har du også brug for kreative bud på din næste messeløsning, så hjælper vores udviklingsafdeling SolutionLAB gerne med et bud. 

Ring eller mail til vores konsulent, Ole Højgaard, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Kunden

AB Catering

AB Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. De giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet.

AB Catering afholder løbende spændende arrangementer med fokus på inspiration, nye koncepter, spændende produkter og kreative, kulinariske projekter.

Læs mere om AB Catering her.

Sales Manager

Dennis Laustsen

Jeg brænder for at udfordre og udvikle printløsninger, som skaber værdi for mine kunder. Værdi i form af interne procesforbedringer og bedre visuelle oplevelser for deres medarbejdere og kunder. Jeg er klar til at give dig min uforpligtende sparring, ser frem til at høre fra dig…