Case - Strandingsmuseet St. George

Totalrenovering af museum

Fra projektets start er der blevet testet og arbejdet med prøver på forskellige materialer, for at finde frem til det helt rigtige visuelle udtryk, i tråd med projektets design. Udover print på akryl, opal, opskummet pvc, folie, clearview, er der benyttet en række specialløsninger:

  • Print på specielt effekt tapet
  • Konturskåret ”glow in the dark”-folie, som lyser, når gæster lyser på det med en lommelygte
  • Store træskilte specialfremstillet i genbrugstræ med udfræsninger og print direkte på træet.
  • Montering af jernplader på vægflade, som derefter blev folieret med stort søkort, hvor gæster kan flytte små, magnetiske skibe rundt
  • Specialmontage af tapeter og dekorationer, udført af DGJ-Montage i et koordineret samarbejde med håndværkere og den byggeansvarlige.

I tæt samarbejde med Peoplez og det engelske bureau Event Communication, har Damgaard-Jensen A/S gennemført en totalrenovering af Strandingsmuseet St. George.

“Projektet lykkedes så godt, fordi vi opnåede et unikt samarbejde” udtaler Per Tornvig, Peoplez.

Kunden

Strandingsmuseum St. George:

Museet giver besøgende mulighed for at se og lære om strandinger og forlis ved den danske vestkyst. Historierne skildres via lyd, lys, ord, film og scenografi. Strandingsmuseum St. George er et museum beliggende i Thorsminde, som opstod tilbage i 1992 på baggrund af de fund, der blev bjærget fra Vesterhavet. I 2017 gennemgik museet en totalrenovering og det nye museum har siden da modtaget stor ros fra Politiken.

Sales Manager

Dennis Laustsen

Jeg brænder for at udfordre og udvikle printløsninger, som skaber værdi for mine kunder. Værdi i form af interne procesforbedringer og bedre visuelle oplevelser for deres medarbejdere og kunder. Jeg er klar til at give dig min uforpligtende sparring, ser frem til at høre fra dig…