Case - Aarhus Kommune, Dokk1

Vinduesdekoration der inspirerer

Vinduesfolie på Dokk1 sætter fokus på FN’s 17 verdensmål

På den østvendte side af Dokk1, har Aarhus kommune med en række samarbejdspartnere indviet en ny udstilling. Udstillingen hedder ”Verdensrummet” og sætter fokus på FN’s 17 verdensmål.

I samarbejde med Damgaard-Jensen A/S har kommunen formået at skabe et formidlingscenter, der skal være med til at inspirere borgerne til at gøre noget for bæredygtigheden. I den forbindelse er biblioteket blevet dekoreret med vinduesfolie, der giver motiver og effekt af verdensmålene inde- og udefra bygningen. Det fængende vinduesdekoration er et vigtigt element for projektet, så selv de sejlende på Aarhus Havn kan se FN’s verdensmål.

Ring eller mail til vores konsulent, Jørn Ole Døssing, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

 

Kunden

Aarhus Kommune – Dokk1

Aarhus Kommune har skabt et innovativt formidlingscenter. Rummet er et partnerskabsprojekt, der tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål – Partnerskaber for handling. Her ønsker Aarhus Kommune at samle aktører på tværs af sektorer til at indgå i et partnerskab om at formidle FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om Verdensrummet på Dokk1 her.

Product Manager

Jørn Ole Døssing