Case - Fuglsangcenteret

Wayfinding til blinde

Det er altid en udfordring at orientere sig som blind eller svagsynet – også når man er på et fuldt tilgængeligt hotel som Fuglsangcentret.

I samarbejde med Dansk Blindesamfund har vi udviklet et oversigtskort over centeret som skal lette udfordringen med wayfinding for blinde.

Pladen er printet i mange lag for at give effekten af lokaler og gange og med tydelig punktskrift til de helt blinde. klare, kontrastrige farver hjælper svagtsynede og almindelig tekst er lavet for at alle kan læse kortet, og dermed hjælpe og guide de svagtseende. Pladen er mobil og kan derfor tages med rundt i hele huset, så man kan sidde og nærstudere den. 

Ring eller mail til vores produktspecialist, Jan Merrild, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Kunden

Fuglsangcenteret

Fuglsangcenteret er et af Danmarks mest tilgængelige og handicapvenlige hoteller. Centeret er ejet og drevet af Dansk Blindesamfund og er et ideelt mødested centralt i Danmark, med topmoderne konferencefaciliteter med overnatningsmulighed. Bygningen er opført med det ønske for øje, at blinde og svagtsynede mennesker skal kunne orientere sig og nemt finde rundt. 

Læs mere om Fuglsangcenteret her.

Product Manager

Jørn Ole Døssing