Besøg os på
Facebook YouTube

Lydplader med print har forbedret akustikken og skabt en enestående atmosfære hos Kähler Villa Dining

Med en unik Atmosfære og Servering af Mad med rødder i nordisk Køkken har Kähler med konceptet "Vila spisning" skabt en restaurant, hvor du vil en totaloplevelse, herre DU spiser. Damgaard-Jensen A / S har Leveret de stemningsfyldte motiver til væggene.

 

Mallingschmidt 4

 Foto: Flemming Nielsen, Story2Media

 

Løsningen består af mange akustikplader med motiver af pottemagre og malerpiger, der pensler keramik from 1800-1900-tallet i Kählers Pottemageri i Næstved.

"Vi har forsøgt at skabe en historie i Restauranten -. Ikke mindst Igennem de print, der går fra gulv til loft Akustikpladerne skaber både visuelle udtryk i Restauranten, mænd giveren samtidig en Rolig og blod akustik. For Var Lyden meget hårdt og rungede , mænd med akustikpladerne vil MAND Ikke Fortælling så højt, og du kan sidde mange mennesker, jeg rummet " ifølge Sarah Lohmann Hansen, Event Manager Hos Kähler.

Print direkte på akustikplader

Akustikpladerne ER 35mm Tykke og printet i vores UV flatbed printer - både enkelt- og dobbeltsidet Varianter.

Villa Dining

Villa Dining er et koncept, hvor mand som Gæst vil kl. 18.30 og forlader Stedet Ja kl. 21.30. Remix denne TID vil du da 3-retters menu og vin ad libitum med selvbetjening i Baren.