Besøg os på
Facebook YouTube

Dekorering af Marienlund Plejecenter

DGJ fik til opgave at kombinere wayfinding og udsmykning til Marienlund Plejecenter, hvilket blev til temaløsninger med store tapeter og folier. 

DGJ gav vejledning i materialevalg i forhold til personaleønsker og lokalefunktioner, i forbindelse med afdækning og dekoration af personalerum og hvilestuer, samt udsmykning og wayfinding til beboerne.

Som besøgende på Marienlund Plejecenter bliver du budt velkommen af "Pramdragerstien". "Pramdragerstien" er en sti som Pramdragerne fulgte i gamle dage, når de trak deres last via Gudenåen. Visualiseringen af dette, er designet af en ekstern kunstner. Hvorefter du bliver fulgt op til de andre etager, ved at følge stien og båden.

Hver etage har fået sit eget tema, som fx "Himmelbjerget" eller "Søerne". Dette er bl.a. visualiseret med store tapeter, med billeder fra lokalområdet, som giver en unik og inspirerende stemning for hver etage.

DGJ har designet, udviklet, printet og monteret de grafiske elementer til afdækning af personalerum og hvilestuer, gange og glaspartier som følger etagernes tema.

 DSC6876

 

Løsningen bestod bla. i:

  • Grafisk design og oplæg
  • Projektstyring, koordinering og montering
  • Fulddækkende vægfolier med specialklæber til vanskelige overflader
  • Store tapetløsninger 
  • Lærredsprint monteret på trærammer
  • Ultra klar folie til vinduespartier
  • Fritskårne bogstaver og motiver monteret patielt på vægge

Silkeborg kommune - Marienlund 
Silkeborg Kommune har opført et nyt innovativt plejecenter kaldet Marienlund. Marienlund er et moderne og nytænkende plejecenter, der kan imødegå fremtidens behov med øje for både beboernes livskvalitet og velfungerende arbejdsforhold for medarbejderne.
Læs mere om Marienlund Plejecenter her.

Har du lyst til at vide mere om vores dekorationsløsninger?  

 Se flere billeder fra Marienlund herunder: