Besøg os på
Facebook YouTube

Totalrenovering af museum

Museumsdesign, præsentationsløsninger og dekoration.

 DSC7230


I tæt samarbejde med Peoplez og det engelske bureau Event Communication, har Damgaard-Jensen A/S gennemført en totalrenovering af Strandingsmuseet St. George.

"Projektet lykkedes så godt, fordi vi opnåede et unikt samarbejde" udtaler Per Tornvig, Peoplez.

Fra projektets start er der blevet testset og arbejdet med prøver på forskellige materialer, for at finde frem til det helt rigtige visuelle udtryk, i tråd med projektets design. 

Udover print på akryl, opal, opskummet pvc, folie, clearview, er der benyttet en række specialløsninger:

  • Print på specielt effekt tapet
  • Konturskåret ”glow in the dark”-folie, som lyser, når gæster lyser på det med en lommelygte
  • Store træskilte specialfremstillet i genbrugstræ med udfræsninger og print direkte på træet.
  • Montering af jernplader på vægflade, som derefter blev folieret med stort søkort, hvor gæster kan flytte små, magnetiske skibe rundt
  • Specialmontage af tapeter og dekorationer, udført af DGJ-Montage i et koordineret samarbejde med håndværkere og den byggeansvarlige.

Om projektet siger administrerende direktør ved Peoplez, Per Tornvig: Opgaven på Strandingsmuseet lykkedes så godt, fordi vi opnåede et unikt samarbejde mellem dem, som tænkte tankerne og dem, der skulle føre dem ud i livet og at samarbejde med Damgaard-Jensen A/S var ubetinget en fornøjelse. 

Strandingsmuseum St. George:

Museet giver besøgende mulighed for at se og lære om strandinger og forlis ved den danske vestkyst. Historierne skildres via lyd, lys, ord, film og scenografi. 

Strandingsmuseum St. George er et museum beliggende i Thorsminde, som opstod tilbage i 1992 på baggrund af de fund, der blev bjærget fra Vesterhavet. I 2017 gennemgik museet en totalrenovering og det nye museum har siden da modtaget stor ros fra Politiken

Læs mere om Strandingsmuseum St. George her