Besøg os på
Facebook YouTube

Kvalitetschef

Standupmeeting 439X257 

 

- Med ansvar for kvalitet, workflow og forbedringer.

Jobbeskrivelse
Du vil blive ansvarlig for udvikling og styring af DGJ’s kvalitetssystem. Arbejdet med kvalitet, workflow og forbedringer foregår på tværs af hele organisationen, lige fra kundekontakt, ordreoprettelse, til rettidig levering af aftalte kvalitet til kunden.
En vigtig opgave bliver, at udvikle og sikre, at de enkelte afdelinger til enhver tid ved hvad der kræves for at have succes.

Du vil regelmæssigt aflægge rapport og formidle resultaterne af kvalitetssystemet for ledelse og medarbejdere. Du vil drive og gennemføre centrale ændringer, kontinuerlige forbedringer og ’best practice’ i tæt samarbejde med alle medarbejdere og du vil udvikle og forbedre kvalitetssystemet gennem uddannelse, involvering, kommunikation og regelmæssig revision.

Du bliver en vigtig del af ledelsesteamet og vil referere til den administrerende direktør og har tæt tilknytning til afdelingsledere i hele organisationen.

Du vil spille en central rolle i organisationen og vil løbende drive projekter, som bidrager til kundetilfredshed, kvalitet, workflow og forbedringer.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver

 • Kvalitetssystem: Administrere alle aspekter af kvalitetssystemet, så aktiviteter koordineres og fører til løbende forbedringer
 • Kommunikation: Indsamle information, feedback og idéer fra medarbejderne og fungere som bindeled i processen med at optimere bevidstheden om kvalitet.
 • Politikker og procedurer: Bistå med udvikling, implementering og optimering af virksomhedens politikker og procedurer i samarbejde med alle ansatte, herunder virksomhedsetik, manualer, procedurer mv.
 • Levering af medarbejderinformation og uddannelse: Sikring af at medarbejderne opdateres om alle aktiviteter og udvikling i forhold til oprettelse og løbende styring af kvalitetssystemet
 • Reklamationsbehandling og analyser.
 • Lovkrav: Inkorporering af alle myndighedskrav som en del af kvalitets- og sikkerhedssystemet, herunder krav fra miljø, sundhed samt sikkerhedslovgivning.

Profil

 • Vi søger en person, som trives med at arbejde i et uformelt og dynamisk miljø, med korte beslutningsveje – du motiveres af at bringe nye idéer i spil og ved at se tingene ske. Du kan lide udfordringer, du er selvstændig og i stand til at motivere andre. Din tankegang er holistisk.
 • Du har gode kommunikationsevner, du er en naturlig leder, imødekommende, god til at lytte og i stand til at træffe beslutninger. Derudover har du stærke analytiske evner med sans for detalje og koordinering.
 • Du skal være i stand til at arbejde med minimalt tilsyn men samtidig sikre en god rapportering, og du har mulighed for at prioritere arbejdsopgaver hurtigt og effektivt.
 • Du har erfaring med kvalitetsledelse fra ordreproducerende virksomhed.
 • Du har formodentlig erfaring med at etablere og styre et kvalitetsledelsessystem (ISO 9001, Lean, Six Sigma mv.)
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med kundetilpassede løsninger.
 • Et godt kendskab til den grafiske branche er et plus.

Vi tilbyder en fast løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer og et godt arbejdsmiljø i en spændende stilling i branchens mest kreative produktionsvirksomhed.

Stillingen som Kvalitetschef har reference til vores Administrerende Direktør. Vi tilbyder en fast løn, sundhedsforsikring og pensionsordning. Arbejdssted er Aarhus, der skal forventes rejseaktivitet til afdelingen i København.

Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til job­-application@dgj.dk Mrk.: ”Kvalitetschef”. Samtaler indkaldes og afholdes løbende. Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte Morten Gamborg, mga@dgj.dk, 40101555.

Om Damgaard-Jensen A/S
Damgaard-Jensen A/S er Danmarks førende leverandør af ”print to business” inden for markedsområderne Outdoor, Instore, Udstilling, Dekoration, Kampagneinventar, Displays og Individuelle Tryksager.
Vi er en full-service grafisk printvirksomhed med en af Skandinaviens største og mest alsidige maskinparker.
Vi har hovedsæde i Aarhus og afdeling i København, hvor over 110 dedikerede specialister rådgiver, udvikler, producerer og leverer kundetilpassede kvalitetsløsninger.
Vi efterforsker konstant nye metoder til at løse både egne og især vores kunders udfordringer på.