Job

Brand Portal Manager

Brænder du for visuel kommunikation i en digital sammenhæng, og kunne du tænke dig at arbejde med de stærkeste brands i Danmark og Norden?  

Hos Damgaard-Jensen|BrandFactory er vores mål at levere professionelle løsninger, pakket ind i exceptionel kundeservice. Vi arbejder med store danske og internationale brands, og har fra årets begyndelse sat fuld skrue på det digitale område. Vi søger derfor en dygtig Brand Portal Manager til vores vækstende IT/digitale team. Vores E-commerce består dels af åbne webshops, samt lukkede kundetilpassede webshops – og portal løsninger.   
   
Du kommer til at være en nøglebrik i udvidelsen af det digitale forretningsområde, og vi forventer, at du gerne vil sætte et stort fingeraftryk på den udvikling. Du har formentlig allerede puslet rundt med Impleo platformen eller lignende grafiske (web-to-print) E-commerce platforme og har erfaring i kundepleje og porteføljeudbygning.  

Vi vægter dine faglige egenskaber højt, derfor har du: 

 • Erfaring med web-to-print platformen Impleo 
 • Erfaring med opbygning af onlineportaler og webshops  
 • Kendskab til grafiske løsninger og produkter   
 • Solid erfaring med Adobes CC  
 • Superbrugerbrillerne på når vi taler PC eller MAC med Word, Excel og Outlook  
 • Gode sproglige evner både tale og skrift. Dansk og engelsk  
 • Erfaring med CSS og HTML vil bringe dig langt  
 • Teknisk snilde og ved at komplicerede teknikaliteter skal formidles i et letforståeligt sprog 
 • En struktureret tilgang til alt. Når vi kigger på dit computer-dashboard er der orden og styr på sagerne.  

 

Hvem er du?  
Ja – det ved vi ikke endnu. Men har du vilje og lyst til at skabe resultater i en branche, hvor visuel kommunikation er flettet sammen med digitale løsninger, så er du måske den nye kollega, vi mangler? Kan du skrive under på godt humør og engagement med høje ambitioner som brændstof, så vil du få succes med jobbet. 

Vi har rygende travlt, så det vigtigt, at du tør tage kampen op og bevare fokus, når du får masser af spændende opgaver. Smil, nysgerrighed og fremdrift ligger helt naturligt til dig, og du ved, at den service du leverer over for kunderne er et essentielt touch-point i kunderejsen.    

Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:   

 • Udvikling af digitale forretningsområde med fokus på Impleo-løsninge 
 • Optimering af interne flow fra web til produktion. Enfocus Switch og vores ERP-system er værktøjerne, vi bruger til det.  
 • Projektledelse i forhold til systempræsentation, kundetilpasning, system- og produktopbygning, test-faser, onboarding og driftsopfølgning  
 • Skabe gode brugeroplevelser og kundetilpassede løsninger 
 • Deltage i optimering af både analoge og digitale processer  
 • Rådgive og vækste vores eksisterende kunder  
 • Udarbejde salgsbudget og mål for porteføljen  
 • Forhandle og implementere nye samarbejdsaftaler  

 

Det kan du se frem til  
Et hus fyldt med forskellige mennesker og kompetencer, som sammen arbejder løsningsorienteret, og hvor kvalitet og leveringssikkerhed har første prioritet. Din daglige gang får du i vores IT/Digitale team, men du vil også deltage i det samlede salgs- og projektteam. Vi arbejder tæt sammen på tværs af afdelinger, og vi sikrer at vores interne processer strømlines i koordinering med produktionen.  
   
Dine arbejdsdage byder på mange faglige udfordringer, og vi hjælper hinanden til at komme sikkert i mål. Dine kommende kollegaer deler gerne ud af deres viden, og du kan forvente en stejl og udviklende læringskurve. Selvom vi har travlt, kan du glæde dig til en hverdag med plads til sjov og en snak hen over tastaturet.  

Yderligere informationer  
Stillingen er på 37 timer, og du får løn efter kvalifikationer og herudover pensionsordning og sundhedssikring. Du vil referere til CIO/CDO Nicolai Juul Falkenlund. Du kan forvente 2-4 rejsedage om måneden hovedsageligt i Danmark.  
   
Opstart hurtigst muligt efter nærmere aftale. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.  Arbejdsstedet er enten Måløv Teknikerby 2, 2760 Måløv eller, Brendstrupgårdsvej 29, 8200 Aarhus N.  
   
Send din motiverede ansøgning og CV via “Søg stillingen”-knappen herunder.  

  
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre mere om os, er du velkommen kontakte CIO/CDO Nicolai Juul Falkenlund på telefon 5060 7988 eller e-mail njf@brandfactory.dk. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.  
   
Om Damgaard-Jensen | BrandFactory Danmark  

 Damgaard-Jensen / BrandFactory Danmark er en full-service partner inden for visuel kommunikation og branding.  Historien er vores stærke fundament, hvor vi siden 1917 har hjulpet kunder til øget synlighed gennem rådgivning, kreativitet og erfaring. Samlet set er vi ca. 200 medarbejdere fordelt på to store domiciler i Aarhus og København, hvor vi råder over Skandinaviens største maskinpark med høj kapacitet og stor fleksibilitet.   

Vores mantra er, at det skal være nemt for jer at handle med os. Vi stræber efter enkelhed, og vores mål er, at sikre en smidig proces fra start til levering – med et succesfuldt og værdiskabende resultat.  

Head of Department WEST

Jeanette Løgstrup Graupner