Job

Grafisk tekniker/Printoperatør

Det går stærkt hos Damgaard-Jensen A/S. Derfor søger vi endnu en ambitiøs grafisk tekniker til vores produktion i Aarhus.

Jobbet
Du indgår i vores team af grafiske teknikere og mediegrafikere, som har ansvaret for at klargøre filer til print, printe på korrekt medie og kontrollere arbejdsopgaverne i forhold til kundens ønsker og behov. Du får ansvar for den daglige produktion og operation af flere af vores storformatprintere.

Vi printer på Danmarks bredeste 5 meter Durst UV-printer og har desuden, Durst 3,2 meter tekstilprinter, 3 Durst UV-Flatbed, 1 swissQprinter og 4 HP Latex printere i forskellige bredder. Alle maskiner supporteres af ripsoftwaren Caldera eller Onyx. Vi efterbehandler printet på 4 digitale Zünd-maskiner, samt en laserskærer.

Vi søger en løsningsorienteret medarbejder, der tager et selvstændigt ansvar og samtidig kan indgå i et team. Opgaverne er mange og varierede.

Krav og erfaring
Du skal være uddannet grafisk tekniker, have et rimeligt niveau i Adobe CC-pakken og helst have erfaring fra lignende ordreproducerende produktion med nogle af ovenstående maskiner. Det er en fordel hvis du har truckcertifikat.

Forventninger
Vi forventer, at du har en god ordenssans og er en initiativrig person, der tager ansvar. Du har en ambition om hele tiden at hæve niveauet for produktivitet og kvalitet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en moderne produktionsvirksomhed med 100 gode kollegaer, der sætter kundernes behov i højsædet. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og produktionsopgaver.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med både dag- og aftenarbejde. Godt arbejdsmiljø og en flad organisation. Løn, pension og vilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Ingrid Schrøder på 86 76 27 75 eller på mail: is@dgj.dk.

Send din ansøgning, CV og relevant dokumentation til:
Ingrid Schrøder, is@dgj.dk, mrk.: Grafisk tekniker.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, der afholdes løbende samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Produktionschef

Ingrid Schrøder