Job

Grafisk tekniker

Det går stærkt hos Damgaard-Jensen A/S, derfor har vi brug for en ambitiøs grafisk tekniker til vores produktion i Aarhus. Vi er på udkig efter en medarbejder, der går forrest og tør tage ansvars-kasketten på, når vi i fællesskab, skal løfte den daglige ordrebehandling. Du skal være klar på en hverdag spækket med med opgaver der spænder bredt. 

Sådan bliver din hverdag

Du indgår i vores team af grafiske teknikere og mediegrafikere, som står i spidsen for at klargøre filer til print, print på korrekte medier og kontrollere arbejdsopgaverne i forhold til kundens ønsker og behov. Du har sammen med en flok gode kollegaer ansvaret for den daglige produktion og operation af flere af vores storformat-printere.

Du får din daglige gang i Skejby, hvor vi printer på Danmarks bredeste 5 meter Durst UV-printer. Vi har desuden Durst 3,2 meter tekstilprinter, 2 Durst UV-Flatbed, 1 swissQ printer og 4 HP Latex printere i forskellige bredder. Er det sød musik i dine ører, så er du garanteret den person vi mangler. Alle vores maskiner supporteres af rip-softwaren Caldera eller Onyx og vi efterbehandler printet på 4 digitale Zünd-maskiner, samt en laserskærer.

Det forventer vi
Du er uddannet grafisk tekniker eller har en anden grafisk baggrund. Vi foretrækker, at du har erfaring fra lignende ordreproducerende produktion med nogle af ovenstående maskiner. Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat. Vi forventer, at du har ordenssans og er initiativrig. Dit pejlemærke er kontinuerligt at hæve niveauet for produktivitet og kvalitet. Er du udstyret med højt humør og en positiv attitude, skal du ikke tøve med at smide en ansøgning. 

Vi tilbyder
Et tæt arbejdsfællesskab, med stor udviklingspotentiale. Du får over 100 gode kollegaer, som er en del af en moderne produktionsvirksomhed, der altid vægter kundernes behov højest. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og produktionsopgaver, og vi har en flad organisation. Vi planter frø hver eneste dag både i markedet men i høj grad også hos hinanden. Vi er skarpe, når vi spiller hinanden gode og kun i fælleskab, kan vi gøre en forskel.  

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med både dag- og aftenarbejde. Løn, pension og vilkår aftales individuelt efter dine kvalifikationer.

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Thomas Urban Andersen på 86 76 27 48 eller på mail: tua@dgj.dk.

Send din ansøgning, CV og relevant dokumentation til:
Thomas Urban, tua@dgj.dk, mrk.: Grafisk tekniker.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, der afholdes løbende samtaler.

Vi ser glæder os til at høre fra dig!

CPO

Thomas Urban Andersen