Job

Grafisk tekniker elev

Det går stærkt hos Damgaard-Jensen A/S. Derfor søger vi endnu en ambitiøs grafisk tekniker elev til vores produktion i Aarhus.

Jobbet
Du indgår i vores team af grafiske teknikere og mediegrafikere, som har ansvaret for at klargøre filer til print, printe på korrekt medie og kontrollere arbejdsopgaverne i forhold til kundens ønsker og behov. Du bliver tilknyttet produktionen af print på flere af vores storformatprintere.

Vi printer på Danmarks bredeste 5 meter Durst UV-printer og har desuden, Durst 3,2 meter tekstilprinter, 3 Durst UV-Flatbed, 1 swissQprinter og 4 HP Latex printere i forskellige bredder. Alle maskiner supporteres af ripsoftwaren Caldera eller Onyx. Vi efterbehandler printet på 4 digitale Zünd-maskiner, samt en laserskærer.

Vi søger en engageret grafisk tekniker elev som ønsker en uddannelse inden for print teknologien, hvor opgaverne er mange og varierede.

Krav og erfaring
Vi forventer at du er udadvendt, kunne samarbejde i teams, være en del at et fællesskab, humor og perfektion for opgaverne som bliver stillet.

Forventning
Vi forventer, at du har en god ordenssans og er en initiativrig person, kan tage ansvar. Du har en ambition om hele tiden at tilegne dig den nyeste viden inden for print og grafiske programmer.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en moderne produktionsvirksomhed med 100 gode kollegaer, der sætter kundernes behov i højsædet. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og produktionsopgaver.

Vi tilbyder en interessant og faglig høj uddannelse, hvor du kan arbejde på både dag- og aftenhold. Godt arbejdsmiljø og en flad organisation.

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Thomas Urban Andersen på 86 76 27 48 eller på mail: tua@dgj.dk.

Ansøgning: Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til job-application@dgj.dk.. Mrk.: ”Grafisk tekniker elev”. Samtaler indkaldes og afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, der afholdes løbende samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CPO

Thomas Urban Andersen