Job

Kandidater søges til 2 årigt udviklingsprogram

Udviklingsprogram for grafiske salgstalenter og kundespecialister

Få 100 dedikerede grafiske løsningsspecialister bag dig, når du arbejder med at skabe tilfredse kunder hos Damgaard-Jensen A/S.   

Udviklingsprogrammet løber i to år, og  en række praktiske forløb i virksomheden suppleres med salgstræning og udvalgte kurser i samarbejde med relevante salgsuddannelser.

Vi forventer, at igangsætte 2 nye forløb årligt, så der sammen med vores øvrige uddannelseselever, trainies og specialister fastholdes og udvikles et attraktivt ”Hands on” læringsmiljø. Programmets salgstalenter også skal lære af hinanden, mens de skaber synlige og målbare salgsresultater.


Struktur og hovedtemaer:

  • Markedet, kunder og løsningerne.
  • Salgets grunddiscipliner.
  • Virksomheden Damgaard-Jensen A/S – over 100 dedikerede specialister og markedets bedste og bredeste løsningsudvalg.
  • Dit fokus og ansvar: Dygtiggørelse og udvikling af kunderelationer og kundeløsninger.
  • Praktisk træning i, og arbejde med det gode salgsarbejde: Opsøgende salg, mødebookning, forberedelse, mødeafholdelse og ledelse, produkt og løsningspræsentation, tilbudsgivning, kunderådgivning og samarbejde om at skabe tilfredse kunder.


Vi forestiller os at kandidaterne typisk har en af følgende baggrunde med sig ind i forløbet:

  1. Grafisk baggrund som produktionsuddannet: grafisk tekniker, mediegrafiker med teknisk flair, udlært printoperatør, skiltetekniker eller lignende
  2. Salgsuddannelse med kendskab eller stor interesse i grafiskproduktion og løsninger. Det kan være som butiksudlært salgsassistent, salg og markedsføringsøkonom eller multimediedesigner med salgsfokus.

Forløbet moduler planlægges individuelt. Udvikling af din egne driv og handlekraft er en central element i forløbet. Du tilknyttes foruden de temaansvarlige en personlig mentor, som følger dig på sidelinjen og afholder løbende statusmøder.

Målet med det 2 årige forløb er at du udvikler din egen kundeportefølje og samtidig opnår evnerne til at mestre et job som ekstern salgskonsulent af markedets bedste printløsninger til Instore, outdoor, udstilling, byg, displays og individuelle tryksager. I løbet af forløbet identificeres og udvikler vi i samarbejde dine evner og kompetencer.

Ansøgning: Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til job-application@dgj.dk.. Mrk.: ”Kandidat til salgsudviklingprogram”. Samtaler indkaldes og afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Head of Department WEST

Jeanette Løgstrup Graupner