Job - København

Projektleder med ledelsesambition

Du har erfaring med salg/projektledelse af print-, skilte- og montageløsninger.

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret projektleder til vores afdeling i København. Du skal sammen med vores montører og salgs- og produktionsfolk forstærke vores position inden for kreative grafiske kundeløsninger.

Stillingen:
Din rolle bliver at beskrive, ordreoprette, kalkulere og styre disse opgaver sikkert igennem huset. Du koordinerer både eksternt med kunder og samarbejdspartnere, samt internt med konsulenter, produktion og montører.

Forventninger:
Du skal først og fremmest kunne håndtere en dynamisk og fleksibel hverdag, som bindeled mellem eksterne sælgere, kunder, produktion og montører. Specielt erfaring med montagekoordinering af opmåling, løsningsrådgivning, samt evnen til at forstå og projektlede kundetilpassede løsninger og deres produktion er en nøgle til succes i jobbet. Du kan nyder kontakten og samarbejdet med kunden både over telefon og til kundemøder. Du har godt kendskab til produktionsmæssige grafiske termer og teknisk filforståelse. Du er systematisk, struktureret og god til at prioritere samt planlægge egne og afdelingens opgaver. Du elsker forskelligartede opgaver, nye udfordringer og arbejder konstruktivt med koordinering af udfordrende opgaver i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og intern produktion. 

Det er en fordel hvis:
Du har et solidt kendskab til de forskellige produktionsteknikker, som indgår i løsningsproduktion af primært visuel dekoration, skiltning, folieløsninger samt montageservice. Alt efter behov, vil du i opstartsfasen få produkttræning og oplæring i de værktøjer vi benytter.
Du har erfaring med sagsstyring i Navision eller lignende ordre/kalkulationssystemer.
Du er rutineret Office bruger (Word, Excel, Outlook)
Du tror på, at de bedste resultater skabes ved samarbejde.
Du er dedikeret, ansvarlig og klar til at indtage en nøglerolle i vores afdeling og virksomhed.

Din profil:
Du kommer sikkert fra en rolle som ordrestyrer eller projektleder i en skilte eller kreativ print virksomhed. Du stortrives i et uformelt miljø. Du brænder for at skabe glade og tilfredse kunder med god service og kvalitetsløsninger.

Vi tilbyder en fast løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer og et godt arbejdsmiljø i en spændende stilling med mulighed for udvikling.

Stillingen som projektleder har reference til vores afdelingsleder. Vi tilbyder en fast løn, sundhedsforsikring og pensionsordning. Arbejdssted er København. 

Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til job­-application@dgj.dk Mrk.: ”Projektleder Montagespecialist København”. Samtaler indkaldes og afholdes løbende. Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte: Lasse Bengtsson
Tlf.: 3619 9977
Email: lb@dgj.dk

Damgaard-Jensen A/S
Læs mere om Damgaard-Jensen A/S her https://dgj.dk/om-os/