Job

Projektleder til Udviklings-Tegnestue

Vi søger en ambitiøs og løsningsorienteret grafisk projektleder til vores Udviklings-Tegnestue, SolutionLAB i Aarhus. Du skal sammen med vores arkitekter og udviklingschef forstærke vores specialistposition inden for kreative grafiske kundeløsninger.

Stillingen:
I Udviklings-Tegnestuen håndteres de mest kreative og komplicerede opgaver for vores kunder. Din rolle bliver at beskrive, ordreoprette, kalkulere og styre disse opgaver sikkert igennem huset. Du koordinerer både eksternt med kunder og samarbejdspartnere, samt internt med konsulenter og produktionen.

Forventninger:
Du skal først og fremmest kunne håndtere en dynamisk og fleksibel hverdag, som bindeled mellem eksterne sælgere, kunder, produktion og Udviklings-Tegnestuen. Specielt evnen til at forstå og beskrive de kreative grafiske løsninger og deres produktion er en nøgle til succes i jobbet.
Du er en rutineret bruger af Navision eller lignende ordre/kalkulationssystemer.
Du har godt kendskab til produktionsmæssige grafiske termer og teknisk filforståelse.
Du er systematisk, struktureret og god til at prioritere samt planlægge egne og afdelingens opgaver. 
Du elsker forskelligartede opgaver, nye udfordringer og arbejder konstruktivt med koordinering af udfordrende opgaver i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og intern produktion. 
Du skal ikke selv udforme de grafiske filer, 3D visualiseringer eller konstruktionstegninger til løsningerne – Det klarer afdelingens udviklingsarkitekter og vores eller kundens grafiker.

Det er en fordel hvis:
Du har et solidt kendskab til de forskellige produktionsteknikker, som indgår i løsningsproduktion for grafiske produkter. Alt efter behov, vil du i opstartsfasen få produkttræning og oplæring i de værktøjer vi benytter.
Du har kendskab til sagsstyring i Navision eller lignende ordresystem.
Du er rutineret Office bruger (Word, Excel, Outlook)
Du tror på, at de bedste resultater skabes ved samarbejde.
Du er dedikeret, ansvarlig og klar til at indtage en nøglerolle i branchens bedste udviklingsteam

Din profil:
Du kommer sikkert fra en rolle som ordrestyrer eller projektleder i en kreativ virksomhed.
Du stortrives i et uformelt miljø, hvor kreativitet er i højsædet.
Du brænder for at skabe sammenhæng mellem de til tider skøre og kreative løsninger over til produktion og levering til kunden.

Vi tilbyder en fast løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer og et godt arbejdsmiljø i en spændende stilling i branchens mest kreative udviklingstegnestue.

Stillingen som projektleder har reference til vores udviklingschef. Vi tilbyder en fast løn, sundhedsforsikring og pensionsordning. Arbejdssted er Aarhus

Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til job­-application@dgj.dk Mrk.: ”Udviklings-Projektleder, Aarhus”. Samtaler indkaldes og afholdes løbende. Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte: Udviklingschef Per Kudsk på 8676 2774, pk@dgj.dk 

Udviklingschef, SolutionLAB

Per Kudsk

Udvikling er at gøre det umulige muligt! Jeg starter helst lige dér!