Job

Salgs- og løsningsspecialist

Har du salgsjobbet for øje, hvor du får lejlighed til at arbejde fokuseret og i dybden med udvalgte kundegrupper? Motiveres du af muligheden for at præge en salgsorganisations udvikling og forme din egen rolle? Så kan stillingen i miljøet, der favner produktion, kreativitet og udvikling, være den rette for dig…

Grafiske specialister, der er med gennem hele værdikæden
Hos DAMGAARD-JENSEN A/S er vi specialister i grafiske løsninger, og virksomheden hjælper kunder landet over med at visualisere og synliggøre vores brand. Vi ønsker at styrke vores kunderelationer yderligere, hvilket du indfrier med din løsningsorienterede salgstilgang, hvor kunderelationen er i centrum.

Som salgs- og løsningsspecialist får du følgende nøgleopgaver:

  • Øge og opdatere kendskabet til kundernes marketingstrategier og udfordringer
  • Sikre et kontinuerligt højt og fokuseret salgsaktivitets niveau inkl. behovsafdækning, tilbudsgivning, opfølgning m.m.
  • Løbende inspirere eksisterende og potentielle kunder, blandt andet ved brug af digitale medier
  • Sætte det rigtige hold til hver enkelt opgave i forhold til kunden
  • Forhandling af kontrakter og rammeaftaler

Din base bliver i salgsafdelingen på virksomhedens domicil i Aarhus. Din nærmeste chef er vores nationale salgschef, som du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Den personlige dialog skaber tillidsfulde kunderelationer
Dit drive og din proaktivitet er stor, og du er bevidst om, hvilke indsatser, der skal til for at skabe de forventede salgsresultater. Du er resultatorienteret, og din salgstilgang er karakteriseret ved, at du inspirerer og bistår kunden med sparring vedrørende grafiske udfordringer på et højt, fagligt niveau. Til at skabe de langsigtede og ærlige kunderelationer bruger du dine solide kommunikationsevner både verbalt og skriftligt.

Du er med på beatet, hvad angår grafiske produkter, kundetilpassede løsninger og du er konstant optaget af at udvide din faglige værktøjskasse. Det er godt givet ud, da du med din opsøgende, tillidsvækkende og relationsskabende approach samt din stærke situationsfornemmelse formår at spotte mulighederne fremfor begrænsningerne. Du er et skridt foran og har altid anbefalingen og løsningsforslaget klar til kundemøderne.

Det forventes, at du har erfaring med selvstændigt salgs- og kundeansvar på operationelt og taktisk niveau. Du er vant til at forhandle med kunder om kontrakter samt rammeaftaler, og med din kommercielle forståelse er du garant for win-win aftaler. Du har løbende dygtiggjort dig inden for grafiske løsninger, salg og præsentation.

Grafiske specialister, der kærer om det grafiske håndværk
DAMGAARD-JENSEN A/S består af over 100 specialiserede medarbejdere, der i samarbejde med sine kunder løser grafiske og visuelle udfordringer. Kernekompetencen; fysisk, visuel kommunikation er i centrum for alt, virksomheden foretager sig, hvilket har positioneret virksomheden som et stærkt navn i branchen.

Du træder ind i et ambitiøst organisationsmiljø, der mestrer hele værdikæden. Engagementet og energien er høj blandt de kompetente medarbejdere, der alle har faglig stolthed. Det betyder, at du altid har et hold af specialister i ryggen, der kan assistere dig med grafisk rådgivning af højeste kvalitet.

Interesseret?

Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte vores tilknyttede konsulent hos rekrutteringsvirksomheden HumanTrust. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

For at komme i betragtning til dette job, skal du søge stillingen via rekrutteringsvirksomheden HumanTrust. SØG STILLINGEN HER.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  • Tlf.:
  • E-mail: