Job

Skiltetekniker elev

Det går stærkt hos Damgaard-Jensen A/S. Derfor søger vi endnu en ambitiøs skiltetekniker elev til vores produktion i Aarhus.

Jobbet
Du indgår i vores team af skilteteknikere og elever, som har ansvaret for at klargøre filer, producere arbejdsopgaverne i forhold til kundens ønsker og behov, samt montere inhouse og eksternt hos vores kunder.

Vi søger en engageret skiltetekniker elev som ønsker en uddannelse inden for en branche, hvor opgaverne er mange og varierede, og hvor du får lov til at arbejde med nogle af de største kunder i Danmark.

Krav og erfaring
Vi forventer at du er udadvendt, kunne samarbejde i teams, være en del at et fællesskab, humor og perfektion for opgaverne som bliver stillet.

Forventning
Vi forventer, at du har en god ordenssans og er en initiativrig person, kan tage ansvar. Du har en ambition om hele tiden at tilegne dig den nyeste viden inden for den grafiske verden.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en moderne produktionsvirksomhed med 100 gode kollegaer, der sætter kundernes behov i højsædet. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og produktionsopgaver.

Vi tilbyder en interessant og faglig høj uddannelse, hvor du kan arbejde på både dag- og aftenhold. Godt arbejdsmiljø og en flad organisation.

Spørgsmål
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Thomas Urban Andersen på 86 76 27 48 eller på mail: tua@dgj.dk.

Ansøgning: Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til job-application@dgj.dk.. Mrk.: ”Skiltetekniker elev”. Samtaler indkaldes og afholdes løbende.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, der afholdes løbende samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

CPO

Thomas Urban Andersen