Job

Syerske søges til syafdeling

Der er fart over feltet hos Damgaard-Jensen A/S, derfor søger vi en syerske til vores alsidige produktion i Aarhus N.

Jobbet
Du indgår i vores produktionsteam, hvor du har ansvaret for konfektionering og efterbehandling af printede bannere og andre kreative visuelle løsninger. Du skal dagligt kontrollere arbejdsopgaver i forhold til kundernes ønsker og behov, så vores kvalitet og leveringssikkerhed er i top.

Vi har brug for en løsningsorienteret kollega, der ikke er bange for at gå ombord i selvstændige arbejdsopgaver som ofte er ledsaget af teamwork. Opgaverne er mange og varierede.

Krav og erfaring
Er du en knag til at jonglere en Juki LU2212N-7 rundt i manegen, og kan du få noget fra hånden – så er det dig, vi mangler. Det er en fordel, hvis du er udlært syerske, men ikke et krav. Du kan også have erfaring fra sceneproduktion,/teater, sejlmager eller lignende. Uanset din baggrund bliver du selvfølgelig grundigt oplært i vores produkter og produktion. 

Forventninger
Du arbejder naturligvis struktureret, tænker ud af boksen og råber højt, når du øjner en mulighed for forbedringer af produktivitet og kvalitet.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en moderne produktionsvirksomhed med 100 engagerede og humørfyldte medarbejdere, der sætter kundernes behov i højsæde. Vi hjælper hinanden, og du kan sige goddag til en hverdag, hvor der bliver gjort en indsats på tværs af afdelinger og produktionsopgaver.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, godt arbejdsmiljø og en flad organisation. Løn, pension og vilkår aftales individuelt efter kvalifikationer.

Ansøgning:
Ansøgning, CV og relevant dokumentation sendes til tua@dgj.dk. Mrk.: ”Syerske”. Har du spørgsmål vedrørende stillingen kan du kontakte produktionschef Thomas Urban Andersen på 2623 0039, tua@dgj.dk 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, der afholdes løbende samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Produktionschef

Thomas Urban Andersen