Gulvfolie

Fleksibel og nem løsning til gulvreklame og dekoration i butikker og andre salgsmiljøer

Vores muligheder for at løse opgaver med gulvfolie er mange. Afhængigt af dit behov rådgiver vi om folievalg, typer af klæber og naturligvis den rette printteknik, der tilgodeser dine krav om kvalitet, holdbarhed og økonomi.

Ring eller mail til vores produktspecialister, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

  • Tlf.:

Gulvfolie med yderst nem montage

“Easy Dot Print’n walk” er en indendørs gulvfolie til kampagnebrug, hvor man printer direkte på en ruflet overflade og dermed “sparer” en laminering. Klæberen er med “dot” effekt, hvilket gør folien utrolig nem for butikspersonale m.fl. selv at montere.

Gulvfolien er brand- og R9 godkendt (skridsikkerhedsgodkendt), hvilket vil sige, at den er godkendt til sportshaller, butikscentre m.m.

3M MCS-certificeret producent

Vi er 3M MCS-certificeret, hvilket betyder, at vi er i stand til at levere folieprodukter med 3Ms mest omfattende totalgaranti.

Vi tror på personlig dialog, frem for digital selvbetjening
Tilbud og priser får du hurtigt, men frem for alt skal løsningen være RIGTIG første gang!

Kontakt vores produktspecialist for konkrete anbefalinger og tilbud
På baggrund af dine ønsker og ideer tilpasser vores produkt løsningen til din præcise anvendelse. Er der behov for materialeprøver for at vælge mellem alternativer, sender vi dem sammen med tilbud. 

Kontakt os

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe