Bilfolie

Skal din firmabil skille sig ud fra mængden?

Mulighederne er uendelige, når vi taler om folie til biler. Om det er helfoliering eller blot streamers og mindre påsætninger, så er kvaliteten i top, det holder længe og for virksomheder, der kører forskellige kampagner, så kan vi let skifte folien ud eller fjerne den.

Ring eller mail til vores produktspecialister, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Hvilket look?

Vi kan printe på eller tilskære folier i alle farver, effekter og strukturer – såsom; perlemor, mat, metallic, læder, spejl, refleks (lyser i natten) – og mange flere.

Vi ordner det hele

Ikke alle har et reklamebureau i ryggen, så når det kommer til design og materialevalg, vil vores dygtige grafikere, i tæt samarbejde med dig, gøre din idé til virkelighed. 

Hvis du selv kan montere folien eller lave den grafiske fil, er du også velkommen til udelukkende at få os til at klargøre folien til dig.

Alle de bilfolier vi monterer, er specielt designet til formålet og i den bedste og mest slidstærke kvalitet, som naturligvis stadig kan komme i vaskehal. Folien beskytter derfor også den oprindelige lak og er billigere end en omlakering. 

Vi tror på personlig dialog, frem for digital selvbetjening
Tilbud og priser får du hurtigt, men frem for alt skal løsningen være RIGTIG første gang!

Kontakt vores produktspecialist for konkrete anbefalinger og tilbud
På baggrund af dine ønsker og ideer tilpasser vores produkt løsningen til din præcise anvendelse. Er der behov for materialeprøver for at vælge mellem alternativer, sender vi dem sammen med tilbud. 

Kontakt os

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe