Facadeskilte

Med facadeskilte har du en oplagt mulighed for at give dine gæster, kunder og potentielle kunder et godt førstehåndsindtryk. Og hvem vil ikke gerne det? Dit facadeskilt skal afspejle det, du gerne vil signalere.

Heldigvis er der mange muligheder for at skabe et iøjnefaldende facadeskilt. Vi er med dig i hele processen. Du kan få lige det udtryk, og de materialer du ønsker. Med udgangspunkt i placering og formål, rådgiver vi dig til den rette løsning inden for facadeskilte, lysskilte, facadebogstaver, udhængsskilt, facadeportaler, neon-skilte og skræddersyede løsninger, så det synliggøre din virksomhed og styrker dit brand.

Som solid samarbejdspartner rådgiver og vejleder vi dig ud fra vores mange års erfaringer og knowhow omkring facadeskilte.

Kan du gøre dig positivt bemærket med din facadeskiltning, så er du kommet langt.

Facadeskiltning

Det hjælper vi vores kunder med

 • Dimensionering & visualisering

  Du får behov for en visuel tegning af, hvordan din facade kommer til at tage sig ud.

  Så er du helt sikker på, at dimensionerne giver mening i forhold til det udtryk, du gerne vil signalere. 

  Vi hjælper dig med at tydeliggøre dit design med visualisering, der giver dig ro i maven. 

 • Rådgivning

  Vi tager førerkasketten på og rådgiver og vejleder dig, så du får en facadeløsning der bemærkes.

  Vi kender mulighederne, og vi ved hvad der virker inden for facadeskilte. 

  Du får en samarbejdspartner, der går seriøst til værks og er grundige. Intet mindre kan gøre det. 

 • Design & konceptudvikling

  Vi kender designprocessen som vores egen inderlomme.

  Så har du behov for, at vi hjælper dig med at designe og forfiner dine koncepter, fører vi gerne blyanten. 

  Design af facadeskilte afhænger ofte også af materialevalg. Der er stor forskel på et digitalt logo og et logo i fysisk form på en facade. 

 • Myndighedsgodkendelse

  Det er vigtigt, at du overholder gældende regler i forhold til opsætning af facadeskilte.

  Ofte kan du finde informationen i din lokalplan eller i din kommunes skiltemanual.

  Vil du gerne prioritere din tid anderledes? Så tager vi gerne over. Det kan være en svær dans med kommunen, men vi har danset den mange gange. 

Guideline til facadeskiltning

Få en facade der gør sig bemærket

Vil du gerne blive klogere på, hvilke muligheder der findes inden for facadeskiltning? Og har du lyst til at optimere processen med de rette valg og fravalg?

Så giver vi dig en guide til, hvordan dit facadeskilt bliver en succes, som både du og andre ligger mærke til. 

Lys. Design. Materiale. Er blot nogle af de overskrifter du kan få indsigt i. Bliv helt skarp på, hvordan du bedst udnytter din facade bedst. Dine facadeskilte skal forhåbentlig holde i mange år, og derfor er det ekstra vigtigt, at det sidder lige i skabet. 

Professionelle facadeskilte

Levering og montering

Sikker levering er en selvfølgelighed hos os. Vi har et landsdækkende monteringsteam, som har mange års erfaring med i rygsækken, når de er ude og opsætte facadeskilte. Det betyder, at du bekymringsfrit kan lade os klare opgaven. Lift. Stilads. Værktøj. Vi sørger for at alt spiller, når vi monterer dit facadeskilt, så du trygt kan fokusere på de opgaver, som er vigtige for dig og din virksomhed. 

Monteringen af facadeskilte tager vi allerede højde fra i begyndelsen af vores samarbejde. Vores konsulenter har en stærk og tæt dialog med montageteamet, så der ikke sker fejl eller misforståelser. Vi ved, at dét skaber de bedste forudsætninger for, at I får en facade i kvalitet til aftalt deadline. 

Går der et lys i stykker i dit facadeskilt, eller har forurening sat sine spor på dit skilt? Så rykker vores montører ud og hjælper, så du kan tjekke endnu en opgave af på din to-do-liste. Tag fat i os – så kommer vi forbi. 

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe med jeres facade?