Vinduesfolie

Vores muligheder for at løse opgaver med vinduesfolier er mange. Afhængigt af dit behov rådgiver vi om folievalg, typer af klæber og naturligvis den rette printteknik, der tilgodeser dine krav om kvalitet, holdbarhed og økonomi. Vi tilbyder løsninger der giver motiver og effekter både inde- og udefra.

Ring eller mail til vores produktspecialister, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Ingen formatbegrænsninger på din vinduesfolie

Du behøver ikke at tænke på de tekniske begrænsninger, når du udformer dit design – vi skal nok levere. Vi har desuden flere paralelle produktionslinier, der sikrer din levering, også ved maskinproblemer.

Specialløsninger med one-way-vision folie

One-way-vision folie er en printet folie, der er gennemsigtig fra den ene side og har motiv på den anden. Anvendes til vindue-løsninger hvor der ønskes udsyn indefra og motiv set udefra (eksempelvis IBMs kontorbygning).

3M MCS-certificeret producent

Vi er 3M MCS-certificeret, hvilket betyder, at vi er i stand til at levere folieprodukter med 3Ms mest omfattende totalgaranti. Læs mere her.

Opklæbning og montage

Du kan selv klare opsætningen eller lade os levere en totalløsning med opsætning af din vinduesfolie.

Vi tror på personlig dialog, frem for digital selvbetjening
Tilbud og priser får du hurtigt, men frem for alt skal løsningen være RIGTIG første gang!

Kontakt vores produktspecialist for konkrete anbefalinger og tilbud
På baggrund af dine ønsker og ideer tilpasser vores produkt løsningen til din præcise anvendelse. Er der behov for materialeprøver for at vælge mellem alternativer, sender vi dem sammen med tilbud. 

Kontakt os

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe