Antibakteriel folie

Coronavirussen har for alvor ændret vores hverdag på arbejdspladsen, i hjemmet og ikke mindst i det offentlige rum. Hygiejne har fået en stor rolle i de flestes dagligdag.

God hygiejne nedsætter smittespredningen af virus og bakterier markant. Det er vigtigt. Vores PUREZONE® antibakteriel folie er med til at bekæmpe udbredelsen af Coronavirussen og andre bakterier på overflader som ofte berøres.

Den effektfulde folie kan sættes på alt fra dørhåndtag til touch-skærme. Mulighederne er mange og med vores PUREZONE® antibakteriel folie, skaber du de bedste forudsætninger for et hygiejnisk arbejdsmiljø.

Antibakteriel folie kan du få i følgende varianter:

  • Mat
  • Blank
  • Struktureret træ- eller læderlaminat

 

Når PUREZONE® antibakteriel folie er påført på den ønskede kontaktflade, er Coronavirussens tilstedeværelse reduceret med 95% efter 15 minutters kontakt. Efter en times kontakt er reduceringen oppe på 99,9%. Folien er ISO 21702 certificeret som påviser høj beskyttelse mod Coronavirussen.

Tag fat i os i dag og få en løsning, der passer til dine behov. Vores produktspecialist Dennis Laustsen sidder klar med rådgivning og tilbud på vores antibakteriel folie.  

 

24-timers beskyttelse

Få den ultimative beskyttelse mod Coronavirus og gør dine kontaktflader mere hygiejniske med PUREZONE® antibakteriel folie.

Den rigtige løsning

Vi tror på at personlig vejledning og anbefalinger, er nøglen til tilfredse kunder med behovstilpassede løsninger. Kontakt os i dag og bliv klogere.  

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på antibakteriel folie.