Klistermærker

Damgaard-Jensen A/S producerer klistermærker i alle tænkelige farver, former og størrelser og håndterer både store og små oplag. Papirklæber Klistermærker trykt på papir anvendes ofte som labels eller etiketter. Der er typisk tale om print på prædefinerede faconer i ark, hvor formen eksempelvis kan være rund, oval samt firkantet med runde eller skarpe kanter. Anvendes f.eks. til vin-etiketter, logomærker, produktmærkning mm.

Folieklæber Selvklæbende folie fås i mange forskellige varianter – klar, farvet, transparent, mat, blank mm. Med specialfolie er det muligt at frembringe forskellige effekter – herunder gøre folieklæberen selvlysende eller flouriserende. Folien kan konturskæres, og du kan dermed få præcis den form på klistermærket, som du ønsker.

Anvendes f.eks. til alarmskilte, produktmærkning, til dekoration m.m.

Ring eller mail til vores produktspecialister, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Vi tror på personlig dialog, frem for digital selvbetjening
Tilbud og priser får du hurtigt, men frem for alt skal løsningen være RIGTIG første gang!

Kontakt vores produktspecialist for konkrete anbefalinger og tilbud
På baggrund af dine ønsker og ideer tilpasser vores produkt løsningen til din præcise anvendelse. Er der behov for materialeprøver for at vælge mellem alternativer, sender vi dem sammen med tilbud. 

Kontakt os

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe