Mappeservice

Produktion og sammensætning af specialmapper til manualer, dokumentation, produktkoncepter, kursusmaterialer, salgs- og butikskoncepter m.m.

Mappen kan være et standard ringbind eller unikke konceptmapper i specialmaterialer. Der er mulighed for indstikslommer indvendig i mapperne til visitkort, blokke og lignende.

Typisk vælges ringbind, da løsningen giver mulighed for udskiftning og opdatering, men mappeløsninger med spiraler er også en anvendt hvor opdateringer ikke påregnes.

Indhold – Print af indholdssider kan være en kombination af s/h og farve på traditionelt papir eller på specialmedier som sølvfolie, kalke, pvc etc. Her er det kun din fantasi der sætter grænser.

Varianter – Vi håndterer både sprogvarianter, forskellige forsider, afsnit, faneblade, og opgaver hvor hele mappen er personligt tilpasset med variable data på hver side.

Udsendelse – Vi leverer naturligvis gerne alle mapperne samlet til dig, men tilbyder også at varetage udsendelsen direkte til dine forhandlere, butikker, kursister etc.

Ring eller mail til vores produktspecialister, der er klar med anbefalinger, rådgivning og et tilbud, der matcher dit behov. 

Vi tror på personlig dialog, frem for digital selvbetjening
Tilbud og priser får du hurtigt, men frem for alt skal løsningen være RIGTIG første gang!

Kontakt vores produktspecialist for konkrete anbefalinger og tilbud
På baggrund af dine ønsker og ideer tilpasser vores produkt løsningen til din præcise anvendelse. Er der behov for materialeprøver for at vælge mellem alternativer, sender vi dem sammen med tilbud. 

Kontakt os

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe