Om os

Damgaard-Jensen A/S
print to business

100 års tradition for grafisk håndværk og kundetilpasning.

Vi er over 100 specialister, der dagligt løser grafiske og visuelle udfordringer i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. 

I en verden der bliver mere og mere digital, fastholder vi fokus på at være specialister i fysisk visuel kommunikation til danske virksomheder.

Vi udvikler og producerer alle former for taktile grafiske løsninger. Opgaverne spænder fra tryksager og skilte til et mindre kontor til kampagneaftaler med store internationale brands og retailkæder.

Vi tror på en personlig dialog, som udgangspunktet for vores anbefalinger og løsningsforslag.

Familienavn, reproduktion og lyskopi

Lysende logo med historisk betydning

Logo-manden er tegnet af vores grundlægger Katharinus Thuesen Damgaard-Jensen.

Katharinus var tømrer og arkitekt, og måtte på grund af sukkersyge tænke anderledes. Derfor startede han en tegnestue, der skulle hjælpe virksomheder i byggeriet med fremstilling af tegninger og dokumentation. Det blev starten på Damgaard-Jensen A/S. 

Logoets lysende hoved symboliserer lyskopiproduktionen, som var datidens produktionsmetode. Højre arm og venstre ben er vores navneinitialer: D – J og spejlingen illustrerer vores reproduktion af kundernes originaler. 

Udvalgt og godkendt offentlig leverandør

Statslige, kommunale og andre offentlige virksomheder er udbudsfritaget når de handler med os på den offentlige aftale om trykkeri-, kopi- og printydelser. 

Moderniseringsstyrelsen har gennemført et udbud af trykkeri-, kopi- og printydelser (trykkeriaftalen). Udbuddet har resulteret i en ny rammekontrakt, som trådte i kraft d. 1. juni 2019.

Aftalen er indgået med fem leverandører af standard kopi- og printydelser. Herunder PrinfoDenmark, som Damgaard-Jensen A/S er en del af. PrinfoDenmark er Danmarks største kædesamarbejde indenfor grafiske kommunikationsydelser. 

 

 

Den forpligtende trykkeriaftale har flere fordele:

  • Offentlige virksomheder opfylder deres krav om aftaleindkøb. 
  • Attraktive priser. 
  • Et bredt og opdateret sortiment med et højt kvalitetsniveau. 
  • Større gennemsigtighed i pris og sortiment. 
  • En stor kapacitet på aftalen med en høj leveringssikkerhed.
  • Miljøvenlighed og bæredygtighed
Kontakt os

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe

  • Tlf. :