Tegnestue med udviklingsspecialister

Mere kreative visuelle grafiske løsninger

Har I behov for et kreativt bud på en udfordring eller konkret grafisk opgave er SolutionLAB klar med rådgivning og løsningsudvikling. 

På tegnestuen er vi et team af udviklingsspecialister med baggrund som arkitekter, konstruktionstegnere, visuelle grafikere og 3D tegnere. Afhængigt af din opgave sammensætter vi en projekt- eller kunde-gruppe, der skal sikre resultater. 

Foruden visualiseringer og grafiske oplæg er fordelen ved at samarbejde med SolutionLAB, den tætte forbindelse til vores produktion. Dette betyder, at udviklingsarbejdet sker med fokus på løsninger, der faktisk kán produceres og fungere i en fysisk virkelighed, ikke kun i en præsentation. 

Tøv ikke med at kontakte os. Vi brænder for at hjælpe dig med din næste kreative udviklingsopgave. 

Inspiration
Per Kudsk, Udviklingschef, SolutionLAB
Få kreativt input til dine grafiske løsninger eller udfordringer?

Book et uforpligtende arbejdsmøde med SolutionLAB

Vi tilbyder et uforpligtende arbejdsmøde, hvor vi sammen gennemgår Jeres opgave eller udfordring. Med udgangspunkt i ønsker og behov, kommer vi med forslag til udviklingsprojektet og idéer til next step.
Output af arbejdsmødet kan være en konkret visualisering af idéen, anbefalinger til materialer samt konkret udførelse og økonomi.

Hvad kan SolutionLAB hjælpe din virksomhed med?

Kompetencer og serviceydelser

 • Idé og visualiseringsoplæg

  Idéudvikling af specialløsninger. Indledende skitser og visualiseringer fungerer som dialogværktøj.

 • Konstruktionstegninger og fastlæggelse af specifikationer

  Udvikling af konstruktionstegninger og fastlæggelse af løsningens opbygning. Processen konkretiserer idéen og specificerer produktionsdetaljer der ikke blev behandlet i skitser og visualiseringer.

 • Test- og dummyproduktion

  Med en dummyproduktion opnår I at kunne teste og sikre løsningens udformning og kvalitet inden endelig produktion. Den fysiske dummy afslører usikkerheder og giver mulighed for at rette praktiske fejl og tilføje værdifulde forbedringer inden endelig produktion.

 • Grafisk design og rentegning

  Har du selv grafik eller arbejder du med bureau koordinerer vi udvikling og tilpasning af grafiske design og filer til opgaven. Vi har tilknyttet grafiske udviklere der kan supplere eller hjælpe med opsætning, design, rentegning eller varianttilpasning.

Case – Step by step

Udvikling af vinduesdekoration step by step

Se hvordan SolutionLAB arbejder med visualiseringer, konstruktionstegninger, fastlæggelse af produktløsning samt sikrer butiksimplementering med montagevejledning.

Kundeopgaver løst af SolutionLAB

Vi ser frem til at høre nærmere om din næste udviklingsopgave

 • Togcupé som café og en lastbilformet halvmur

 • Produkdetaljer og produktpræsentation

 • Receptioner og showrooms

 • Vi glæder os til din udfordring

Kontakt os

Lad os endelig høre fra dig