Besøg os på
Facebook YouTube

Mappeservice

Produktion og sammensætning af specialmapper til manualer, dokumentation, produktkoncepter, kursusmaterialer, salgs- og butikskoncepter m.m.

Mappen kan være et standard ringbind eller unikke konceptmapper i specialmaterialer. Der er mulighed for indstikslommer indvendig i mapperne til visitkort, blokke og lignende.

Typisk vælges ringbind, da løsningen giver mulighed for udskiftning og opdatering, men mappeløsninger med spiraler er også en anvendt hvor opdateringer ikke påregnes.

Indhold - Print af indholdssider kan være en kombination af s/h og farve på traditionelt papir eller på specialmedier som sølvfolie, kalke, pvc etc. Her er det kun din fantasi der sætter grænser.

Varianter - Vi håndterer både sprogvarianter, forskellige forsider, afsnit, faneblade, og opgaver hvor hele mappen er personligt tilpasset med variable data på hver side.

Udsendelse - Vi leverer naturligvis gerne alle mapperne samlet til dig, men tilbyder også at varetage udsendelsen direkte til dine forhandlere, butikker, kursister etc.