Besøg os på
Facebook YouTube

Udstillingssystemer & messestande

Med Danmarks største digitale printproduktion glæder vi os over at kunne tilbyde en enestående kombination af både kvalitetssystemer og kvalitetsprint.

Alt til messestande

Vi tilbyder smarte roll-ups, diske, bannere, flag, vægge, brochureholdere - kort sagt alt hvad man skal bruge på en messetand for at skabe synlighed for sine produkter eller budskaber.

Vi har inddelt vores udstillingssystemer i forskellige løsningsgrupper, som ses herunder. Inden for hver gruppe har vi et udvalg af systemer og medier, der gør det muligt at sammensætte en udstillingsløsning, der passer præcis til dine behov og ønsker om kvalitet, anvendelse, fleksibilitet og økonomi.

På messer og udstillinger er det altafgørende at fange folks opmærksomhed. Vi gør en dyd ud af at rådgive dig om den rigtige løsning af system og print ud fra netop dit og din virksomheds behov. 

Specialløsninger

Her på hjemmesiden finder du vores basissortiment, men kontakt os endelig med specielle forespørgsler, så hjælper vi dig med alternative løsninger.

NYHED - Vi er blevet Re-board partner

Vi er blandt få virksomheder i Danmark certificeret til produktion af Re-board®. Re-board® er et miljøvenligt, papirbaseret letvægtsmateriale med en enorm styrke. Der er derfor særdeles velegnet til udstillingssystemer og blikfang på din messestand. 

Reboardpartner