Dæmplyden med specialkonstruerede billeder

Bedre og mere kreative arkustikløsninger

VisioSound® pladerne er godkendt til lyddæmpningsklasse A, de er miljøvenlige og
giver samtidig akustikforbedring med fuld frihed i form, farve og størrelse.

De giver utallige muligheder for rumudsmykning og kan bruges på vægge og lofter eller som
rumopdeler. De kan også bruges i kombination med reoler og skabe.

Helt unikt for VisioSound® pladerne er, at de kan skæres i enhver form og størrelse. Derfor kan udsmykningen både være cirkler, firkanter eller andre ønskede udskæringer.

VisioSound® fås i 20 og 35 mm tykkelse, med eller uden stofbeklædning og med enten sort eller hvid kernefarve. Muligheden for at kombinere et flot print med figurskæring gør, at du kan skabe en dekoration, som er unik

  og helt efter eget ønske. 

Gratis
Skal vi inspirere med effektive akustikløsninger og kreativ dekoration?

Book en uforpligtende workshop

Vi tilbyder en uforpligtende workshop, hvor vi med udgangspunkt i jeres ønsker og behov, kommer med forslag til, hvordan jeres rumakustik kan forbedres med dekorative løsninger.

Visiosound®

Akustik

En forudsætning for et godt lydmiljø er, at rummets akustiske egenskaber er i orden. Akustik måles i efterklangstid. Jo hårdere overfladerne (vægge, vinduer, loft og gulv) i rummet er, jo længere bliver efterklangstiden.

Når mere end to personer taler sammen, bliver det sværere at forstå hinanden, fordi lydene fra den enkelte person er for længe om at forsvinde (falde i lydstyrke) og dermed “dækker” over andre lyde.

Efterklangstiden kan reduceres ved at opsætte særligt lyddæmpende materialer – såsom VisionSound akustikplader.

Der er flere undersøgelser som viser, at tilfredsheden kan hæves markant, hvis man sætter ind med de rette tiltag til at forbedre akustikken i de belastede arbejdsområder. Samtidig øges medarbejdernes effektivitet, og dermed kan investeringer i bedre lydforhold hurtigt tjenes hjem igen.

 • Figurskæring

  Alle tænkelige former med høj detaljegrad, da dette skæres med laser.

 • Dryssefri

  Modsat mange andre akustiske løsninger, er materialet i VisioSound® ikke så følsom overfor stød og slag. Dette er en fordel både i forhold til rengøring men også allergi.

 • Ophæng og fødder

  Stort udvalg af løsninger inden for ophæng og fødder. VisioSound® kan til og med klæbes op på glas og på den måde blødgøre den hårde overflade.

 • Opslagstavle

  Special designet opslagstavle med ”pegs”.

 • Konstruktion

  3D-konstruerede figurer, forbedre både akustik og giver samtidig et twist på konventionelle akustikløsninger.

 • Kontorpladsen

  Tilpassede skrivebordsløsninger er, inkl. beslag til montage. Perfekt til hæve/sænke-borde.

 • Dobbeltsidet print

  Mulighed for print på begge sider, egner sig særligt godt til frithængende/stående plader.

Hjælp til forbedret akustik

Guidelines

 • VisioSound monteres i talehøjde, som både dækker siddende og stående for bedst effekt.
 • Afstand på 10 mm mellem plade og væg, giver en bedre dæmpende effekt.
 • Store eller små formater? Det er det samlede antal m2 der giver effekten.
 • Monteres med bedst effekt på flere vægge i samme rum.
 • Lettere snavs kan fjernes ved en støvsugning eller med en hårdt opvredet klud.
 • For optimal effekt placeres VisioSound® jævnt fordelt i lokalet, men hvis årsagen til støjen stammer fra et bestemt område, kan man med fordel placere akustikpladerne her.
Visiosound

Akustik og guidelines

 • Egenskaber

 • Komfort

 • Indretning

 • Materiale

miljøvenlig:

VisioSound® pladerne er fremstillet af PET-fibre, som er 100 % genbrugsmateriale udvundet af plastikflasker. Derudover er der et lavt energiforbrug ved produktionen af PET-fibrene, som gør at pladerne efterlader et CO2 fodaftryk, der er langt mindre end andre fibermaterialer, og reducerer samtidig forbruget af verdens olie ressourcer.

Da PET-pladen også er genbrugelig sikres et sundt økosystem. Ydermere frigiver PET-pladen kun uskadelig vand og CO2 ved forbrænding.

VisioSound® pladerne er med til at skabe et bedre indeklima, da der ikke frigives emissioner eller fiberstøv, som kan skade eller irritere hud og øjne. Pladerne er derfor både allergi- og sundhedsvenlige, da der ikke kan leve bakterier i dem.

Certificeringer
Hos Damgaard-Jensen A/S arbejder vi konstant på at udvikle vores kvalitets- og miljøforhold, og vi er derfor certificerede efter kvalitets-standarden ISO 9001 og miljøledelsesstandarden ISO 14001.

Vi er en 100% danskejet virksomhed, og sikkerhed for høj kvalitet, godt dansk håndværk og god kundeservice er helt afgørende faktorer for os.

Kontakt os

Lad os endelig høre fra dig