Dæmp lyden med special-konstruerede billeder

Kreative akustikløsninger

Med vores VisioSound® akustikplader kan du få printet lige det motiv, som du ønsker. Akustikpladerne kan du få i hvilken som helst form. Vores akustikplader er godkendt til lyddæmpnings-klasse A, de er miljøvenlige, og de giver samtidig arbejdsro med deres dokumenterede dæmpende effekt.

Har du behov for at forbedre dit arbejdsmiljøet og skabe trivsel og ro, så har vi helt sikkert en akustikløsning til dig. 

Akustikpladerne giver dig utallige muligheder for rumudsmykning, og de kan bruges på vægge og lofter eller som rumopdeler i et kontormiljø. De kan også bruges i kombination med reoler og skabe.

Helt unikt for VisioSound® akustikplader er, at de kan skæres i enhver form og størrelse. Det giver dig uanede kreative muligheder. Derfor kan udsmykningen både være cirkler, firkanter eller andre ønskede udskæringer. Vi har  dygtige medarbejdere, der kan hjælpe dig med den grafiske opsætning, hvis du ikke har en klar ide. Vi har også en stor billed-bank hvor du finder alverdens billede. Med det store udvalg kan du hurtigt få nogle akustikplader med motiver, som du kan lide. 

VisioSound® akustikplader kan du få i 20 og 35 mm tykkelse, med eller uden stofbeklædning og med enten sort eller hvid kernefarve. Muligheden for at kombinere et flot print med figurskæring gør, at du kan skabe en dekoration, som er unik– og helt efter eget ønske. 

Hos Damgaard-Jensen er vi altid klar til at hjælpe. 

Gratis
Skal vi inspirere med effektive akustikløsninger og kreativ dekoration?

Få inspiration til dekorative akustikplader

Arbejdsro er vigtigt for de fleste. Du kender måske følelsen af, at lyden skærer i ørene, og at du har svært ved at høre dem som sidder langt væk til et møde. Med VisioSound®akustikplader tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og behov og vi kommer med forslag til, hvordan jeres rumakustik kan forbedres med dekorative løsninger.

Visiosound®

Akustik

En forudsætning for at du får et godt lydmiljø er, at rummets akustiske egenskaber er i orden. Akustik måles i efterklangstid. Jo hårdere overfladerne (vægge, vinduer, loft og gulv) i rummet er, jo længere bliver efterklangstiden.

Når mere end to personer taler sammen, bliver det sværere at forstå hinanden, fordi lydene fra den enkelte person er for længe om at forsvinde (falde i lydstyrke) og dermed “dækker” over andre lyde.

Efterklangstiden kan reduceres ved at opsætte særligt lyddæmpende materialer – såsom VisionSound® akustikplader.

Der er flere undersøgelser som viser, at tilfredsheden kan hæves markant, hvis du sætter ind med de rette tiltag til at forbedre akustikken i de belastede arbejdsområder. Samtidig øges medarbejdernes effektivitet, og dermed kan investeringer i bedre lydforhold hurtigt tjenes hjem igen.

 • Figurskæring

  Alle tænkelige former med høj detaljegrad, da dette skæres med laser. Du kan få dine akustikplader i alverdens udskæringer – tænk kreativt. 

 • Dryssefri

  Modsat mange andre akustiske løsninger, er materialet i VisioSound® ikke så følsom overfor stød og slag. Dette er en fordel både i forhold til rengøring men også allergi.

 • Ophæng og fødder

  Vi har et stort udvalg af løsninger inden for ophæng og fødder. VisioSound® akustikplader kan til og med klæbes op på glas. Det er med til at blødgøre den hårde overflade.

 • Opslagstavle

  Special designet opslagstavle i vores VisioSound® akustikplader med ”pegs”, så du kan fastsætte huskesedler og andre vigtige noter.

 • Konstruktion

  3D-konstruerede figurer, forbedre både din rumakustik og giver dig samtidig et twist på den konventionelle akustikløsninger.

 • Kontorpladsen

  Tilpassede skrivebords-løsninger med akustikplader rundt langs tre flader, giver dig en god arbejdsro. Disse plader er altid inkluderet beslag til montage og passer perfekt til dine hæve/sænke-border.

 • Dobbeltsidet print

  Du har mulighed for at få print på begge sider af dine akustikplader. Det passer særligt godt til frithængende/stående akustikplader, som f.eks. rumdeler.

Hjælp til forbedret akustik

Guidelines

 • Monter dine VisioSound® akustikplader i tale-højde – det giver bedst effekt. Dækkefladen skal inkludere siddende og stående lyd.
 • En afstand på 10 mm mellem akustikplade og væg, giver dig et mere dæmpende resultat.
 • Store eller små formater? Det er det samlede antal (kvadratmeter)m2, der giver den gode lydkvalitet.
 • Monter akustikplader med højeste udbytte på flere vægge i samme rum.
 • Lettere snavs kan du fjerne ved en støvsugning eller med en hårdt opvredet klud.
 • For optimal udnyttelse skal du placere dine akustikplader jævnt fordelt i lokalet.
 • Stammer støjen fra et bestemt område, kan du med fordel placere akustikpladerne her.
Visiosound

Akustik og guidelines

 • Egenskaber

 • Komfort

 • Indretning

 • Materiale

Lyddæmning med god samvittighed

miljøvenlige akustikplader

Vores VisioSound® akustikplader er fremstillet af PET-fibre, som er 100 % genbrugsmateriale udvundet af plastikflasker. Derudover er der et lavt energiforbrug ved produktionen af PET-fibrene, som gør at akustikpladerne efterlader et CO2 fodaftryk, der er langt mindre end andre fibermaterialer. 

Da PET-pladen også er genbrugelig sikres et sundt økosystem. Ydermere frigiver PET-pladen kun uskadelig vand og CO2 ved forbrænding.

VisioSound® akustikplader er med til at skabe et bedre indeklima, da der ikke frigives emissioner eller fiberstøv, som kan skade eller irritere hud og øjne. De lydisolerende plader er derfor både allergi- og sundhedsvenlige, da der ikke kan leve bakterier i dem.

Certificeringer
Hos Damgaard-Jensen A/S arbejder vi hele tiden på at udvikle vores kvalitets- og miljøforhold, og vi er derfor certificerede efter kvalitets-standarden ISO 9001 og miljøledelsesstandarden ISO 14001.

Vi er en 100% danskejet virksomhed, som er din sikkerhed for høj kvalitet. Vi leverer godt dansk håndværk, og god kundeservice er en helt afgørende faktor for os.

Professionel opsætning

MONTERING AF AKUSTIKPLADER

Vi har et landsdækkende montage-team, som servicere vores kunder. Med høj kvalitet sørger vi for, at jeres akustikplader, bliver monteret korrekt.

Du kan trygt læne dig tilbage og nyde synet af de dekorative lyddæmpende akustikplader – mens vi tager os af montering.

Vores VisioSound® akustikplader monteres med et specialophæng, der giver en afstand på 10mm indtil væggen. Denne afstand søger for, at dine akustikplader har optimale forudsætninger for at skabe den bedste lyddæmpning.

Levering og montering. Når du handler med os, har vi tænkt på hele processen. Derfor kan vi altid tilbyde dig en høj kvalitet af opsætning af dine akustikplader. Vi har mange år på bagen, så vi ved hvad vi laver. Vi er effektive, men vi sikre selvfølgelig at dine akustikplader hænger forsvarligt.

Kontakt os

Lad os endelig høre fra dig